Returer

Returpolicy

Självklart har du rätt att returnera dina beställda produkter.

OBS ! Gäller ej rea varor , dom har vi inte bytesrätt på.

Du kan returnera din beställning inom 14 dagar efter det att beställningen har levererats till leveransplatsen, förutsatt att produkten är i originalskick och har alla etiketter kvar. Varan måste vara i perfekt skick, den får inte ha använts, tvättats, eller ändrats på något sätt. Vi förbehåller oss rätten att neka eventuella returer som inte godkänns i vår kvalitetskontroll.

Vi kan dessvärre inte erbjuda fria returer i dagsläget. Det innebär att du som kund själva får bekosta returen till oss. Vid retur så har du som kund ansvaret för paketet tills att det anländer till oss. Kommer paketet bort på vägen till oss så ligger ansvaret på dig som kund. För att du ska ha ryggen fri föreslår vi att du använder dig av en tjänst som erbjuder tracking av din paket. Det innebär att du kan följa paketet och att fraktbolaget har större koll på var det befinner sig. Det innebär också att om paketet kommer bort på vägen finns möjlighet till ersättning från fraktbolaget. Detta händer enligt vår erfarenhet MYCKET sällan, men det händer.

Returadress:
Dee-Annas Klädbutik
Kungsgatan 13
682 30 Filipstad

Vid behov:
Mobilnummer: 076-3401269
E-post: info@dee-annas.se

 

Så här returnerar du

  1. Placera varan i dess originalförpackning.
  2. Använd ordersedeln  ,och markera vilken vara det gäller, och skriv anledning av byte, och lägg den i paketet som ska skickas tillbaka.
  3. Lättast är att skicka tillbaks via Postnords "Skicka lätt"
  4. Be alltid om kvitto med spårningsnummer, ifall det mot förmodan skulle hända något på vägen.

 


Återbetalning

Du får din återbetalning genom samma betalningsmetod som användes vid köptillfället. Det kan ta upp till 14 dagar från det att du har returnerat din vara tills du får din återbetalning. Observera att det kan ta ytterligare några dagar under vår reaperiod. Så fort vi har hanterat din retur kommer du att automatiskt få en bekräftelse via e-post.

 


Reklamationer

Vi gör alltid vårt bästa för att skicka ut alla varor i perfekt skick. Om du har fått en skadad eller defekt vara, skicka genast en bild där vi tydligt kan se defekten och förklara felet. Skicka bilden till info@dee-annas.se så återkommer vi så fort vi bara kan. Din reklamationsförfrågan måste göras genast när du upptäcker felet, inom rimlig tid. Vi tar endast emot reklamationer som orsakas av fabrikationsfel. Varor som har skadats genom daglig användning anses inte vara defekta. Om vi godkänner din reklamation kommer vi att skicka en retursedel till dig via e-post, som du ska använda när du skickar tillbaka det defekta plagget.

Garanti

Vi tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Detta förutsätter att alla skötselråd följs och att normal aktsamhet iakttagits. Vid ett reklamationsärende skall du kontakta oss via mail (info@dee-annas.se) eller telefon 076-3401269, så hjälper vi dig vidare. Du kommer att bli ombedd att tillhandahålla bildbevis via mail på felaktigheten/den defekta varan, där felet tydligt framgår. Vid beviljad reklamation skickas en förbetald returfraktsedel ut till dig. När vi mottagit den reklamerade varan undersöks felet på nytt och därefter skickas en ny vara till dig.

 


Betalssätt

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning samt kontokortsbetalning. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för respektive betalsätt.

Klarna - Få först. Betala sen.

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning. Här har du olika alternativ:

  • Betala inom 30 dagar. Betalning mot Klarna faktura med 30 dagars betaltid från fakturadatum. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas till dig med e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för 60 kronor eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. När du väljer faktura övertar Klarna rätten att få betalt och din betalning av fakturan går därmed till Klarna.
  • Betala om 2 månader. Skjut upp din betalning i två månader. En fakturaavgift om 39 kr tillkommer.
  • Månadsfaktura. Lägg till köpet på en samlad månadsfaktura och betala alla köp ihop och alltid efter löning. 29 kr avgift per Månadsfaktura tillkommer. Ingen ränta.

Dessa villkor för faktura gäller mellan dig och denna butik när du handlar varor, biljetter eller tjänster och du valt att betala med faktura.

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att vi skickat varorna eller biljetterna för leverans, eller från tillgängligt datum för tjänsterna eller digitalt material. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.

Om du tidigare valt att ansluta dig till tjänsten Månadsfaktura kommer fakturan istället att inkluderas i din månadsfaktura i enlighet med de villkor som gäller för Månadsfaktura.

Kostnader och avgifter

Klarna tar ut en fakturaavgift om 0 kr per köp. Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig från Klarna där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

Kreditprövning och personuppgiftsbehandling

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail. Vi informerar inte banker eller andra långivare om en eventuell kreditupplysning och det påverkar inte heller din kreditvärdighet/score. Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation.

 

Klarna - Dela upp

Fast delbetalning från Klarna innebär att du delar upp din betalning på 6 månader. Du vet från början vilken din månadskostnad blir – och du vet när du har betalat klart. Vid fast delbetalning beräknas räntekostnaden på det totala utestående beloppet, vilket betyder att månadskostnaden blir högre den första månaden och lägre den sista månaden.

I samband med köpet görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post. Om Klarna finner att du inte har tillräckligt betalningsutrymme för att fullfölja betalningsåtagandet förbehåller sig Klarna rätten att neka din ansökan om delbetalning.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på telefonnummer 08-12012010. Måndagar till torsdagar har vi öppet 08.00–20.00, fredagar 08.00–18.00 och helger 10.00–17.00.

 

Klarna - Betala direkt/kort

Säker kortbetalning med Mastercard, Mastercard Maestro, Visa och Visa Electron. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade och garanterar snabb och säker betalning. Läs ytterligare villkor för Klarnas shoppingtjänst »

Avbokning vid kortbetalning

Om du har betalat med kort och något i din order avbokas av dig eller oss släpps reservationen automatiskt och du har tillgång till beloppet inom en vecka. 

 

Swish

Vi erbjuder även möjligheten att betala med Swish. Detta möjliggör vi genom vårt samarbete med betalningsleverantören QuickPay. För att kunna handla med Swish i kassan så måste du ha ett aktivt Swish-avtal med din bank, möjligheten att använda Mobilt Bank-ID samt Swish- och Bank-ID-appen i din mobil. 

När du har gjort valet att betala med Swish i kassan öppnas ett nytt fönster där ditt redan angivna mobiltelefonnummer visas. Om detta nummer är korrekt klickar du på Fortsätt, och där du får bekräfta köpet i din Swish-app och ditt Bank-ID. Om det angivna mobilnumret inte är det Swishnummer du önskar använda anger du rätt nummer i rutan och klickar därefter på Fortsätt.

Samma köpevillkor gäller för handel med Swish som övriga betalsätt. 

 


Leveranssätt & fraktkostnad

Ej uthämtade paket

Paket ligger vanligen kvar i cirka 14 dagar från ankomstdagen hos ditt ombud, efter det går de i automatisk retur till oss. Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad totalt 300 SEK. Pengarna dras från det inbetalda beloppet för ordern.

 


Kunduppgifter

Vi behöver dina person- och kontaktuppgifter för att kunna skicka sakerna till rätt person.

Varje gång du lägger en ny beställning hos oss skall du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella. Vi lagrar dina namn- och adressuppgifter och andra kontaktuppgifter i vårt kundregister. Dessutom behandlas uppgifter om dina inköp, sammanlagt belopp och antal produkter.

Uppgifterna används för betalning och leverans. Vi vidarebefordrar inte dina uppgifter till tredje part. Din e-postadress används, då du har godkänt detta, till utskick av våra nyhetsbrev. Du kan när som helst avanmäla dig från dessa genom att kontakta oss på info@dee-annas.se. Läs hela Integritetspolicyn här.

 


Cookies

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar. Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

På vår webbplats www.dee-annas.se använder vi cookies som antingen lagras i minnet (session cookies) eller som en liten textfil (permanenta cookies). Permanenta cookies används enbart vid vissa tillfällen där vi valt att föra statistik på vissa produkter. Session cookies används för att lagra inloggningsinformation samt din kundvagn när du surfar runt hos oss. De sistnämnda raderas ur minnet så fort du stänger din webbläsare.

Läs hela Integritetspolicyn här.